Referencer

Uanset hvor meget man fortæller, er et godt eksempel altid bedre end ord.
Så herunder kan du se nogle udvalgte referencer. Nogle af projekterne er lavet i min tid hos andre firmaer,
Men alle referencer er helt eller delvist udviklet af mig, Mikkel Bundgaard.

Psyk-Intra

Som underleverandør for Genitu I/S, har jeg for PsykInfo udviklet systemet Psyk-Intra.

Systemet håndterer internt styring af arrangementer, henvendelser og viden til PsykInfo der er Psykiatrisk Informations center i de forskellige regioner. PsykInfo tilbyder information, rådgivning og inspiration om psykisk sygdom og psykiatrien til alle, der har brug for mere viden.

Ved udvikling af dette system, er der lagt stor vægt på de forskellige brugeres rettigheder, og muligheden for let at lave udvidelser og rettelser.
Dette giver god mulighed for at udvide systemet til andre afdelinger efter behov, samt mulighed for at tilpasse systemerne til den enkelte afdeling.

Skanderborg Museum

Som underleverandør for Søgaard | CO, har jeg for Skanderborg Museum lavet en display løsning.

Denne løsning er udviklet som en native Android applikation, og installeret på en "Blue Line iDisplay". Den er så opstillet på Skanderborg Museum
Hvor man kan høre lydklip om den aktuelle udstilling.

JENSEN plus BYGHOLM

JENSEN plus BYGHOLM er et inventarsnedkeri, der gennem de sidste mange år har været en stærk samarbejdspartner indenfor levering af specialinventar og individuelle inventarløsninger.

Denne løsning har bestået af at tage deres førhenværende side, og opbygge den på ny, dog med det gamle design. Den er blevet optimeret til nyere teknikker, og gjort langt mere søgemaskine optimeret.

Samtidig var det vigtigt for dem at de selv kan redigere indholdet, og vores CMS system Chess 1.7 er derfor lagt på siden.

Terrasse Byg APS

Terrasse Byg er specialister i levering og montering af terrasser i forskellige materialer.

Denne løsning har blev oprindeligt lavet under firmaet Avali ApS hvor jeg lavede design såvel som programmering af siden.

Sidenhen er der lavet mindre opdateringer samt at de er blevet flyttet til en nyere server, samt optimeret siderne til iOS.

Gasbeton Byg APS

Gasbeton Byg er specialister i levering og montering af gasbeton til private og erhverv.

Denne løsning har blev oprindeligt lavet under firmaet Avali ApS hvor jeg lavede design såvel som programmering af siden.

Sidenhen er der lavet mindre opdateringer samt at de er blevet flyttet til en nyere server, samt optimeret siderne til iOS.

Aktivt Rent

Aktivt Rent udfører er et rengørings firma der udfører alle former for kontor, klinik og kliniske rengørings opgaver.

Denne løsning har blev oprindeligt lavet under firmaet Avali ApS hvor jeg lavede design såvel som programmering af siden.

Sidenhen er der lavet mindre opdateringer samt at de er blevet flyttet til en nyere server.

LaSanta Rehab

I samarbejde med Club La Santa tilbyder LaSanta Rehab genoptræning for personer med en erhvervet hjerneskade.
Genoptræningen starter et par måneder efter skaden når den hjerneskadet person er blevet selvhjulpen.

For LaSanta Rehab har vi lavet en løsning hvor de har 100% kontrol over indholdet.

Chess CMS

En hjemmeside er kun så god som sit indhold. Derfor er det vigtigt at have en god og simpel måde at redigere sin hjemmeside.

Der findes mange gode CMS systemer (Content Management Systems), men mange af dem kan let virke forvirrende eller være for simple så man ikke kan opnå det ønskede resultat.

Chess CMS er lavet så alle kan bruge det, og det har samtidig alle de nødvendige redskaber der skal bruges af en udvikler for at gøre siden optimal.

SoundWave CRM

SoundWave er lavet i samarbejde med flere forskellige sælgere med det ene formål, at skabe en simpel måde at få overblik over kunderne.

Mange CRM systemer (Customer Relationship Management), er lavet på måder der hurtigt kan virke forvirrende.
Man skal oftest ind på flere forskellige undersider, for at administrere den enkelte kunde, og det kan være svært at have overblik hvis man er ude til mange møder.

SoundWave er derfor ikke kun lavet til brug i en normal browser, men også som en app til din tablet. Det er en simpel men effektik måde at holde styr på kunderne, og er lavet så man ikke bliver forstyrret i sit flow på noget tidspunkt.

Robot Wars (Working title)

Hvordan kan man lave et innovativt spil, der kan spilles på flere platforme, hvor man kan styre de mindste detaljer, og som man kan spille når man vil uden at skulle være online på samtid som andre?

Robot Wars er mit private projekt og er opstået ud fra min store interesse for programmering og teknologi.

Du kan læse mere om projektet her og kunne du tænke dig at blive vurderet som alpha tester kan du benytte dette link


Info@InspireMe.dk · Copyright © 2007-2021 Inspire Me · CVR 32120156